Mobilt hunddagis

Information

Vi har märkt att trycket på hunddagisplatser är väldigt högt och vill därför kunna erbjuda ett alternativ om man inte får plats på hunddagis eller om man helt enkelt föredrar mobilt hunddagis (Dogwalking).

Välkommen att kontakta oss, antalet platser i bussen är begränsad.

Vi har en mysigt inredd hundbuss där hundarna tryggt och säkert blir upphämtade från sitt hem för att åka på utflykt och gå långpromenad på en mysig plats runtom staden. Hunden blir sedan tillbakalämnad hemma under eftermiddagen och får tassarna torkade, nytt fräscht vatten och mat om så önskas.

Mobilt hunddagis är ett perfekt alternativ för den hund som inte kan vara på hunddagis eller som trivs bäst i hemmets lugna vrå men som ändå vill komma ut och få motion och skoj medans husse & matte jobbar.

Sök plats

Om du är intresserad av en plats på vårt mobila hunddagis är första steget är att ni tar kontakt med oss. Då bokar vi ett besök som äger rum på vårt hunddagis. Där ser vi om din hund passar i någon av de hundgrupper vi har för tillfället i vår buss.

Pris: 3150:- / Månad (heltid)                                                                                                                   Flerhundsrabatt (50% på hund nr.2).